MAAILMAN ISOIN KIITOS

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Huhhuh ja maailman isoin kiitos! Aikamoiset kansalaistalkoot pyöräytitte käyntiin ja hyvä niin! Kiitos ihan jokaiselle, joka postaustani on jakanut, yhteyttä ottanut, kommentteja jättänyt ja ollut hengessä mukana. Yritän vastata kaikille, mutta linjat käyvät täällä päässä kuumempina kuin Joulupukilla jouluaattona.

Mahtavinta on ehkä se, että olen saanut yhteydenottoja ympäri Suomen Jungle Juice Barista samalla tavoin irtisanotuilta työntekijöiltä. Kaava on lähes joka tapauksessa ollut sama: pelkkää positiivista palautetta ja yhtäkkiä kenkää. Kehotan kaikkia saman kokeneita ottamaan minuun yhteyttä vaikka meilitse (fofsalla(at)gmail.com), niin on suuremmat mahdollisuudet voittaa tämä ja näyttää, että tällainen peli ei muuten vetele. Tarvittaessa voidaan aloittaa vaikka ihan oma juttusarja täällä blogin puolella, sillä kanssasisaria mulla on paljon! Iltalehti sai haastatelvakseen jo yhden sellaisen.

En yhtään yllättynyt, että omistaja valehtelee haastatteluissa menemään aivan surutta – näin he tekivät myös vastauksessaan käräjäoikeudelle. Kukaan ei ole milloinkaan käynyt kanssani yhden ainutta keskustelua työskentelytavoistani tai siinä esiintyvistä puutteista. Aika irvokasta, että annetaan haastatteluja menestyneestä bisneksestä ja kovista tuloista, jos ne tulot on raavittu koeaikatyöntekijöiden päänahoista.

Mm. Kauppalehdessä julkaistussa uutisessa puhuttiin työpaikalla sattuneesta vesivahingosta. Työpaikalla tosiaan sattui meihin työntekijöihin liittymätön vesivahinko, jonka tiimoilta yritimme tavoittaa kahta eri esimiestä saamatta vastausta. Kolmas esimies vastasi, kerroimme tilanteen ja hän kuittasi, että voimme lähteä kotiin. Sain myös palautetta, että hoidin tilanteen hyvin (tästä on screenshot), eikä sen koommin ilmaistu, että olisin toiminut millään tapaa väärin.

Ja mitä tulee koeaikaan, niin uskokaa jo hyvät ihmiset, että koeaikanakaan työsopimusta ei saa purkaa ilman asiallista perustetta, irtisanotulle työntekijälle tulee järjestää tilaisuus tulla kuulluksi ja kertoa viipymättä perusteet. Tässä linkki Finlexiin kaikille, jotka haluavat sivistää itseään. Omassa tapauksessani löytyy näyttöä yritystä vastaan, enhän muuten olisi lähtenyt käräjille saakka. Minulle on mm. sanottu, että sovin kyseiseen työpaikkaan, mutta vastauksessa käräjäoikeudelle kerrottu, että tässä tilanteessa kyse olikin vain hyvästä henkilöpolitiikasta ja oikeasti työsuhteeni purkamista oli harkittu jo tuolloin. Suomeksi: kyse oli siis valehtelusta.

Omaltani osaltani toivon, että tämä laittoi edes jonkun pyörän pyörimään ja asioille voisi jonain päivänä hamassa tulevaisuudessa tapahtua jotakin. Jatketaan samaan malliin – ei anneta niiden voittaa, vaikka lompakossa pyörisi mitä!

OLETTE KULTAA! ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.