PÄIVÄN PARHAAT – TORSTAI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Päivän paras oma tyyli:

Lätsä – 2ndhand, Takki – Zara, Neule – H&M, Housut – Zara

Päivän paras aktiviteetti: Meillä on tulevana viikonloppuna blogipikkujoulut Helsingissä ja hoksasin vasta tänään, etten ole ollenkaan ajatellut, mitä päälleni pukisin. Yleensä en kyllä liiemmin mietikkään, mutta nyt päätin säästää itseni vaatekriisiltä ja mietiskelin vähän valmiiksi asukokonaisuutta. Puuttuvat palaset kävin shoppailemassa Punaisen Ristin Kontista!

Päivän paras Instagram-tili: Voisin joku kerta tehdä oikein kunnon listauksen Instagram-lemppareistani, mutta tällä kertaa vinkkaan Stuban ikiomasta Instagram-tilistä @stubathedog!

Päivän paras kysymys: Moni on kysellyt, milloin oikeudenkäynti on ja vastaan kaikille yhteisesti, etten tiedä muuta kuin, että ensi vuoden syksyllä! Kun päivämäärä on selvillä, kerron sen ja toivotan omalta osaltani kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi oikeudenkäyntiä seuraamaan. Käsittely on julkinen ja kuka tahansa saa tulla sitä katsomaan.

Päivän paras ilmiö: Eilinen auringonpaiste oli jotakin ihan pysäyttävää – oikein piti hieraista silmiään sinistä taivasta nähdessään! Ilmeisesti aurinkoiset säät jatkuvat heti huomenna ja vielä ensi viikollakin. Tulee tekemään hyvää marraskuun pimeydessä näivettyneelle sielulleni!

Päivän paras juttuvinkki: Koska olen ilmeisesti päättänyt ryhtyä kunnon työpolittiseksi kannanottajaksi, niin vinkkaan kaikkia lukemaan tämän artikkelin: ”En tunnista sitä työelämää, josta puhutaan – pätkätyötodellisuus on monelle jatkuvaa taistelua. Tässä tiivistyy hyvin myös se syy, miksi laittomat koeaikakikkailut ovat täysin perseestä – hommat kun ovat aika perseellään jo noin muutenkin!

Päivän paras biisi: 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.