MARRASKUUN ABC

FOCUS ON FASHION | Yleinen

A Armolliset säät. Tämä oli varmasti eletyn elämäni kaunein marraskuu. Kaamosaika ei ole tuntunut yhtään niin rankalta, kun aurinkokin on silloin tällöin näyttäytynyt.

B Blogiin kirjoittamisen vaikeus. Tuon taannoisen koeaikakikkailukohun jälkeen on ollut vaikeaa palata blogiin normaalien aiheiden äärelle. Oikeasti tekisi mieli jauhaa tuosta samasta vielä viikkotolkulla, mutta yritän hillitä itseni. Ainakin toistaiseksi.

C Cyber Monday ja Black Friday jäivät omalta osaltani ihan kaikin puolin väliin. En ostanut mitään, en lähtenyt näiden päivien ympärille rakennettuihin yhteistyökamppiksiin, enkä myöskään ottanut kantaa koko kulutusjuhlaan. Tavallaan ällöttää ihmisten alennusmyyntisekoilu, mutta toisaalta samaan aikaan intoilen itse, mitä voisin hankkia läheisilleni joululahjaksi. Rakastan joululahjojen ostamista ja aion ostaa joululahjoja tänäkin vuonna. Tavoitteeni on kuitenkin hankkia kaikki kotimaisena.

D Dödö. Mistä alumiiniton hyvä deodorantti? 

E Etikkainho. Tässä yksi päivä kävi niin onnettomasti, että erehdyin pistämään poskeeni salaattia, jonka uumeniin oli kätketty hyvin etikkaista salaatinkastiketta. Kaikki ystäväni tietävät kertomattakin, miten tämä tarina päättyi ja ehkä muutkin osaavat arvata.

F Forssan murre. Olen huomannut viime aikoina töksäytteleväni normaalin puheen sekaan lauseita vorssaksi. Niille, jotka eivät tiedä miltä vorssa kuulostaa, voin kertoa, että ei hyvältä.

G Google Analytics näytti melkoisen rajuja lukemia tämän kuun osalta. Koskaan aiemmin koko 11 vuotisen blogihistoriani aikana ei sivuillani ole käynyt niin paljon porukkaa (varmaan edes yhteensä). Oli aika hienoa kokea, kuinka saa sanansa kuuluviin tärkeän aiheen tiimoilta!

H Huojennus. Huojennus ja helpotus ovat olleet marraskuun suurimmat tunteet. Toisaalta myös pelko, mutta sille en aio antaa valtaa.

I Ihmiset. Olen tavannut marraskuun aikana niin kivoja tyyppejä, että voisi melkein pienet itkut tirauttaa. 

J Jouluintoilu. Viime vuosina joulu on jotenkin päässyt livahtamaan ohitseni liian nopeaan, mutta nyt olen ehtinyt hääräillä kyllikseni jo marraskuussakin.

K Kirppishaukkailu. Olen myllännyt kirppareita vimmatusti ja tehnyt ihan mielettömiä löytöjä.

L Love Island. En katsonut jaksoakaan, mutta olisi varmaan pitänyt, sillä olen selvästi pudonnut joiltain hyvin merkittäviltä kärryiltä ja sivistykseeni on syöpynyt parantumaton aukko. (sen sijaan olen sairaalloisen koukussa Napakymppiin)

M Maton metsästys. Olen koko marraskuun metsästänyt olohuoneeseen mattoa – tuloksetta. Mattoeksperttien vinkit kehiin!

N Naapurissa asuva vanhempi mieshenkilö, joka kysyi saisiko tutustua koiraani paremmin? ♥ ♥ ♥ 

O Oma aika. Välillä tuntuu hullulta, miten pitkään pystyn vain makaamaan paikallani omien ajatusteni kanssa. Ja miten paljon sitä tarvitsen. 

P Pikkujoulut. Toissa viikonloppuna oli tämän vuoden ekat pikkujoulut, jotka juhlittiin bloggaajaporukalla Juhlatila M6:ssa Zadaan, Timman ja Venuun järkkääminä. Oli ihan mielettömän kiva ilta!

Q Q10 ja muut ravintolisät. Tässä kuussa olen ottanut purkista sinkkiä, c-vitamiinia ja d-vitamiinia, mutta olen miettinyt myös paljon puhutun ferritiinilisän hankkimista.

R Remonttiunelmat. Olen viime aikoina unelmoinut kovasti kodin pintaremppailusta.

S Surulliset elokuvat. Menin katsomaan Norjan terrori-iskujen pohjalta tehdyn elokuvan 22. July ja jäljelle jäi pelkkä pohjaton pahanolontunne. 

T Tuulilasin vaihto. Edessä taas lempihetkiäni: tuulilasin vaihto, auton huolto ja katsastus. Jos joku asia ei ole mukavuusalueellani, niin kaikki autoihin liittyvät paikat, joissa pelkään esitettävän yksinkertaisia kysymyksiä, joihin en osaa vastata.

U Uusi vuosi. Olen varovasti jo suunnannut ajatuksiani tulevaan vuoteen. Uuden kalenterinkin jo hommasin ja tein ensimmäiset merkinnät!

V Viininlehtikääryleet. Marketin säilykehyllyltä. Ihan parhaita.

W ”A word after a word after a word is power”, Margaret Atwood. Olen viime aikoina miettinyt, että olisi joskus kiva kirjoittaa työkseen enemmänkin. 

X Xmas! Voiko sen joulun tunkea vielä tähänkin? (en yllättäen keksinyt mitään muuta kirjaimeen sopivaa)

Y Yyteri. Ihan superkaunis talvellakin.

Z Zadaa-shoppailu. Löysin syksyllä toteutetun IG-yhteistyön tiimoilta Zadaan taas uudelleen ja sen jälkeen onkin tullut tehtyä ihan mielettömän kivoja 2ndhanhd-löytöjä puhelimen välityksellä.

Å Åbolove. Turkua on ollut kova ikävä.

Ä Äidille soittaminen. Ollaan puhuttu äidin kanssa puhelimessa viime aikoina tosi paljon ja äidin numero onkin edelleen se, jonka näppäilen, jos tuntuu, että koko maailma on ihan pilalla.

Ö Överisti irtokarkkeja. Tuli ostettua viikonloppuna niin jättimäinen irttaripussi, että tämäkin keskiviikkoilta on varsin sokerinhuuruinen. Kun vetää välillä näin poskettomat överit, ei tee enää puoleen vuoteen (viikkoon) mieli mitään. 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.