KETÄ ÄÄNESTÄN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

En ole vielä lopullisesti päättänyt, kuka eduskuntavaaliehdokkaista saa ääneni, mutta jonkinlaiseen tulokseen äänestyspäätöksestäni olen kuitenkin tullut.

-Uskoni ihmiskuntaan on aika mennyttä ja tuntuu, että kyneerpäät ojossa ja euronkuvat silmissä -meininki on todellisuudessa perusta ihan kaikelle. Enää en äänestä puoluetta, jolle olen yleensä ääneni antanut.

-Valitsen puolueen, joka yrittää pitää huolta kaikkein tärkeimmästä eli maapallosta. Vaikka puolueen kaikki muut arvot eivät täysin myötäilisikään omiani, niin loppujen lopuksi tärkeintä yli kaiken muun, on se, että maapallosta pidettäisiin parempaa huolta.

-Toinen asia, joka itselleni on erityisen tärkeä, on eläinten oikeudet. Turkistarhauksesta on päästävä eroon, eikä se ole hyväksyttävä elinkeino enää vuonna 2019.

-Jos asuisin Vaasan vaalipiirissä, ääneni saisi Nordic Wildlife Caren Markku Harju. Arvostan ja kunnioitan tämän ihmisen tekemää työtä äärettömästi, enkä ehkä keksi upeampaa elämäntapaa kuin villieläintensuojelu.

-Äänestäisin mielelläni myös sellaista ihmistä, joka välittää pienyrittäjien lisäksi työntekijöiden asemasta. Ei koeaikakikkailuille, määräaikaisten työsopimusten turhalle ketjuttamiselle ja nollatuntisoppareille.

-Yksi syy siihen, miksi vanhuksilla ja lapsilla ei mene hyvin, on se, että näitä palveluja toteuttaa voittoa tavoittelevat yritykset, jotka tekevät säästöjä kyseenalaisin keinoin. Olen aiemmin ollut töissä mm. eräässä (lööpeissäkin näkyvyyttä saaneessa) päiväkodissa, jossa sijaisia ei huutavasta tarpeesta huolimatta otettu, vaan paikalle tuli esimerkiksi johtajan puolikuntoinen isoäiti. Tälle(kin) epäkohdalle tulisi tehdä jotakin.

Kuka saa sun äänesi ja miksi?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.