MITEN MAAILMANKAIKKEUS TOIMII?

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kuuhullut on podcast mun ja ystäväni Neean maailmankatsomuksesta. Ollaan tähän mennessä äänitetty seitsemän jaksoa, jotka löytyvät SoundCloudista ja Spotifysta. Aattelin avata tähän postaukseen kaikkien valmiiden jaksojen teemoja. Yleensä vähän eksytään raiteilta ja ajaudutaan juttelemaan ihan mistä sattuu, mutta joku punainen lanka ollaan silti yritetty näissä pitää.

MIHIN ME USKOTAAN?

Tää jakso on kaikkein huonoin ja siksi onkin surkeeta, että just tätä on kuunneltu eniten. Mutta ensimmäisessä jaksossa avattiin vähän suurpiirteisemmin asioita, joihin me uskotaan ja miten meidän maailmankatsomukset ovat syntyneet. Uskotaan mm. kuoleman jälkeiseen elämään, merkkeihin ja ajoitukseen.

MITÄ KUOLEMAN JÄLKEEN TAPAHTUU?

Toisessa jakossa spekuloidaan erilaisia skenaarioita sille, mitä kuoleman jälkeen voisi tapahtua. Ollaan aika varmoja, että oikea vastaus on uudelleensyntyminen ja jaksossa perustellaan, miksi ollaan päädytty ajattelemaan näin.

TARINOITA KEMIASTA JA VETOVOIMASTA

Oksitosiinia ja magneettikemiaa. Onko kemia aina molemminpuolista? Auttaako haistelu ja silmiin tuijottaminen? Kerrotaan myös siitä, kun meille tuli riita miehestä.

TOTTA VAI TARUA: UFOT, ASTROLOGIA JA KUMMITUKSET?

Uskotaanko me ihan mihin tahansa? Luetaanko tulevaisuutta tarot-korteista tai saadaanko unta täydenkuun aikaan? Suhtaudutaan aika avoimesti kaikkiin ”huuhaa”juttuihin, mutta omassa elämässä edellämainitut ei juuri näyttäydy. Toisaalta esimerkiksi astrologista oon hyvin kiinnostunut kuulemaan enemmän.

MITÄ PAHAT TAPAHTUMAT OVAT OPETTANEET MEILLE?

Potkut, ryöstö ja lapsettomuus. Kaikella (rankoillakin jutuilla) on tarkoituksensa ja tässä jaksossa pohdiskellaan, mikä merkitys vaikeilla asioilla on ollut meille. Mitä ollaan opittu?

MITÄ ME AJATELLAAN ONNELLISUUDESTA?

Mitä on onnellisuus ja mistä se muodostuu? Mikä voi olla esteenä onnelle? Ollaanko just nyt onnellisia?

AJOITUS MÄÄRITTÄÄ KAIKEN, MUTTA SINÄ ET MÄÄRITÄ AJOITUSTA

Uusimmassa jaksossa jutellaan ajoituksen merkityksestä. Miten moneen ihmiseen olisi jäänyt tutustumatta, jos joku pieni juttu olisi mennyt eri tavalla? Miten erilaista elämä olisi, jos olisi vaikka päässyt haluamaansa kouluun heti lukion jälkeen?

OLLAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @KUUHULLUTPODCAST! Jos innostuit kuuntelemaan, niin laita meille palautetta, toiveita, omia kokemuksia tai mielipiteitä! Haluan kuulla näistä aiheista ihan kaiken! Ja jos oot jo kuunnellut, niin kerro mikä jakso oli lemppari ja mistä toivoisit juteltavan enemmän. ♥


Posted in Yleinen and tagged by Salla.