LUONNONKOSMETIIKAN LEMPPARIT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

(kaikki postauksen tuotteet saatu)

Ajattelin tähän väliin vinkkailla mun henkilökohtaisia kosmetiikkasuosikkejani. Pyrin nykyisin käyttämään vain luonnonkosmetiikkaa, mutta kyllä mun meikkipussista ja kylpyhuoneen peilikaapista edelleen löytyy ihan perinteistäkin kosmetiikkaa ei niin luonnollisilla raaka-aineilla varustettuna. Etenkin hiustenhoidon suhteen mulla on ollut vaikeuksia löytää hyviä tuotteita, joilla olisi luonnonkosmetiikkasertifikaatit kunnossa. Toisaalta houkutus kokeilla curly girl -metodia on suuri, kun miettii, että samalla voisi saada hiuksetkin kemikaaleista vapaaksi. Tähän mun lyhyempään tukkaan ei kuitenkaan mikään säkkäräkäkkärä kovin hyvin sovi, joten sen kokeilun aika voisi olla vasta sitten, kun hiukset ovat hieman vielä kasvaneet.

Jos mun pitäisi elää koko loppuelämä vain yhden brändin vartalonhoitotuotteiden varassa, niin valintani saattaisi hyvinkin kohdistua Organic Shopin valikoimaan. Niin jumalaiset tuoksut, kohtuulliset hinnat, luonnolliset raaka-aineet, pirteät pakkaukset ja ennen kaikkea tuotteiden mahtava teho. Vartalovoiteet kosteuttavat paremmin kuin mikään ja kuorinta-aine on aivan markkinoiden ykköstä (toisaalta saman tyyppistä voisi olla aika helppo valmistaa ihan ominkin kätösin). Tällä hetkellä mulla on käytössä mangontuoksuinen kuorinta vartalolle sekä aprikoosi & mango -kuorinta kasvoille. Suihkun jälkeen levittelen vielä joko mandariinin- tai vaniljantuoksuista body butteria. Myös jalkavoide alkaa taas olla ajankohtainen, jotta kehtaa tepastella kesäkatuja sandaaleissa.

Yksi tuoreimmista luonnonkosmetiikkaihastuksistani on Atopik Sensitive Kaura Vartaloöljy. Atopikilla on myös tosi hyvä suojaava sinkkivoide, jota käytin paljon talvella. Nyt talvi on kuitenkin kaukainen muisto vain ja olen ottanut kesäkäyttöön saman brändin kauraisen vartaloöljyn, josta tykkään ihan mielettömän paljon. Atopikin tuotteet ovat suunniteltu herkälle iholle ja niitä saa apteekista. Näissä on tosi kivat pakkaukset, rauhalliset tuoksut ja kotimainen valmistus.

Olen myös varovasti alkanut testailla itseruskettavia pitkästä, pitkästä aikaa. Historiani itseruskettavien kanssa pelailun suhteen on lyhyt ja läikikäs. En siis todellakaan ole sillä saralla mikään pro, mutta nyt on löytynyt tuote, johon minkäkin tykästyin! Zuii Organicin asteittain ruskettava kasvovesi on todennäköisesti paras kosmetiikkalöytö, mitä olen viimeisen kymmenen vuoden aikana tehnyt. Ei jätä läiskiä ja ruskettaa ihan superkevyesti eli just mun toiveiden mukaan. Kerrassaan täydellinen tuote!

Vikana vinkkaan vielä Koran kasvokuorinnasta, joka on saattanut täällä joskus aiemminkin jo vilahtaa. On kuitenkin niin superhyvä tuote, että ansaitsee kaiken näkyvyyden. Toimii mun kasvoillani aivan täydellisesti ja viisitoistaminuuttisen kuorintatuokion jälkeen olo on kuin kasvohoidosta tulleella. Kultainen pakkaus on niin kaunis, että tuotetta ei tarvitse piilotella kylppärin kaapeissa.

Onko meillä samoja suosikkeja? Entä osaisiko joku suositella luonnonkosmetiikkasertifikaatilla varustettua silmänympärysvoidetta? Tai ihan mitä tahansa muuta tuotetta – lempparit jakoon!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.