MITÄ KORONAKEVÄT 2020 ON OPETTANUT?

FOCUS ON FASHION | Yleinen

kuva: moodphoto

Elämään hetkessä. Kaikki mitä on, on tässä ja nyt. Suunnitelmia on turha luoda, joten parempi keskittyä tähän hetkeen ja siihen, kuinka tehdä siitä paras mahdollinen.

 

Suosi suomalaista, osta kotimaista. On tärkeää suunnata kulutustaan kotimaisille yrityksille. Ostopäätöksillämme voimme vaikuttaa siihen, mitkä yritykset pyörivät vielä jatkossakin.

 

Läheisten merkityksestä. Se päivä, kun saa taas estoitta halata ja juhlia tulee olemaan ihan poikkeuksellisen upea. 

 

Miten pestään kädet huolella. En varmasti ole ainoa, jonka käsienpesurutiini on aiemmin ollut vähän saippuaa + nopea huljuttelu veden alla. 

 

Etätyöskentelyn mahdollisuuksista. Aika paljon asioita pystyy kuin pystyykin hoitelemaan etänä. Muistan intoilleeni alkukeväästä siitä, miten hienoa on, kun erään kurssin luentoja pystyy katselemaan kotisohvalta käsin itse valitsemanaan ajankohtana. Nyt tämä tapa toimia on arkipäiväistynyt. Korona pakotti monet tahot harvinaislaatuisen suureen digiloikkaan.

 

Väliaikaista kaikki on vaan. Elo ihmisen huolineen murheineen, se on vain väliaikainen. Elon hetki myös helkkyvin riemuineen, se on vain väliaikainen. T: Tapio Rautavaara. Myös kaikki rajoitukset ovat väliaikaisia – kyllä tää vielä tästä iloksi muuttuu!

 

Luonto voittaa aina. Toivottavasti ihmiskunta viimeistään nyt tajuaisi sisäistää asiantuntijarviot siitä, että ilmastonmuutoksen kiihtyminen lisää myös vakavia tauteja ja epidemioita. Halutaanko me tän koronapaskan kaltaista paskaa vielä jatkossakin? 


Posted in Yleinen by Salla.