KODIN KAUNEIN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallisessa yhteistyössä OOT-OOT STUDIO

Edellisessä asunnossani mulla ei ollut omaa sohvaa, vaan sohva oli vuokranantajani. Suhtauduin asiaan aluksi tyytyväisin mielin, sillä ei tarvinnut hankkia väliaikaiseen kotiin uutta huonekalua vastikään myymäni sohvan tilalle. Jossain vaiheessa kuitenkin huomasin, ettei koti tuntunut vieraan sohvan takia ollenkaan kotoisalta. Pelkäsin jatkuvasti, että sotken sen tai onnistun jotenkin muuten tärvelemään toisen omaisuutta. Mm. tästä johtuen sohvasta muodostui mulle pienoinen pakkomielle ja päätin, että tulevaisuuden sohvani tulevat olemaan kodin tärkeimpiä elementtejä.

Nyt olen viimein saanut uuteen kotiini uuden sohvan ja voi pojat, miten rakastankaan tätä kaunotarta. Sohva on Oot Oot Studion Moss 245 ja kyljessä kulkee näppärä Moss 80 -rahi. Päätin heti nettisivuja selaillessani, minkä värisen sohvan tahdon, mutta näytepalat saatuani aprikoin silti yllättävän pitkään oikeaa sävyä. Päädyin alkuperäisen suunnitelmani mukaan neutraaliin Lido Toned -kankaaseen vaikka samettinen pinkkikin olisi houkuttanut (samettiin tarraavat koirankarvat ei niinkään). Oot Oot Studiolla on hyvin laaja valikoima kankaita, joita pääsee tutkailemaan myös Helsingin showroomilla (osoitteessa Sörnäisten rantatie 22 C).

Mielestäni tässä sohvassa on mielettömän kaunis muotoilu, joka istuu ihan piirulleen mun makuuni. Olohuoneen stailaus noin muuten on kuitenkin pahasti vaiheessa ja paljon on vielä tehtävää. Esimerkiksi tuon tumman seinän olen ajatellut maalata ja joku kiva tv-tasokin pitäisi hankkia. Esittelen kotia laajemmin vasta sitten, kun kaikki paikat ovat kunnolla järjestyksessä!

Mikäli sullakin on uusi sohva etsinnässä, niin kannattaa kurkata Oot Oot Studion valikoima. Kangasnäytteitä saa tilattua ilmaiseksi kotiin ja kaikkien kalusteiden muotokieli on aivan vastustamattoman ihana!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.