VAATEKAAPPINI IHANIN KESÄKOSTYYMI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

*kaupallisessa yhteistyössä YO ZEN

Vitsit mikä kesä meillä on ollut! Yleensä tässä vaiheessa vuotta olen ihmeissäni, että miten voi olla jo heinäkuu, mutta nyt sen sijaan hämmästelen ajankulun hitautta. Syynä lienee poikkeuksellisen lämpimät ilmat, joista on saanut nauttia (kesäkuulle tyypillisten saderintamien sijaan) viikkotolkulla. Mutta ehdottomasti kivempi näin – ihanaa, että kesää on vielä pitkä pätkä jäljellä!

Täytyy silti sanoa, että kyllähän nämä helteet hieman myös karmivat. Näin dramaattinen muutos suomalaisessa kesässä ei ole mikään harmiton viesti ilmastolta, vaan on syytä olla huolissaan. 

oispa olemassa joku sovellus, jolla saisi hiukset harjattua kuvista jälkikäteen

Oma heinäkuuni lähti käyntiin helmat hulmuten YO ZENen Heroines-malliston Flow-hameessa! Tämä onkin mitä parhain vaate kuumilla keleillä. Olo ei käy tukalaksi, vaan tuntuu kuin päällä ei olisi vaatteita ollenkaan!

Hameen yhdistin saman malliston t-paitaan sekä nappikorviksiin! Tää kuosi on ihan älyttömän hauska, sillä se näyttää kaukaa leopardikuvioiselta, mutta todellisuudessa kankaassa komeilee naishahmot. Heroines-mallisto onkin saanut inspiraationsa upeista naissankareista.

Sen lisäksi, että nämä vaatteet huutavat upeaa sanomaa, ovat ne myös vastuullisesti valmistettuja. YO ZEN-tuotteet valmistetaan eettisesti kestävissä oloissa Euroopassa, täältä pääset halutessasi lukemaan aiheesta lisää! 

Musta on upeaa, kun kaapista löytyy näin iätön setti, jota voi varmasti käyttää vielä vuosienkin päästä. Juuri ajattomuus tähtäimessä haluaisin vaatekaappiani jatkossa päivittää. Viime aikoina olen syttynyt kaikille tän tyyppisille asuille, joissa yläosa ja alaosa ovat samaa paria. Myös yksiväriset jakkupuvut ja collarisetit inspiroivat tällä hetkellä isosti! 

Nyt alan veivaamaan perjantain kunniaksi pizzoja mun ystäville! Mahtavaa, kun on vihdoin oma terassi, jolla viettää lämpimiä kesäiltoja hyvässä seurassa! Pitäisi muuten kotiakin esitellä täällä blogin puolella lisää. Instagramissani @sallajokin vilahtelee toisinaan jotakin, mutta kunnon kotiesittely odottaa vielä omaa aikaansa!

Mitä parhainta heinäkuuta multa sulle!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.