Lauantaikarkki: Ben & Jerry’s Speculoos? Specu-Love

FOCUS ON FASHION | Yleinen

♡♡♡-

Tämä jätski maistuu joululta. Jäätelö kertoo olevansa kinuskimaustekeksikermajäätelöä, mutta kinuskista makua sai kyllä hakemalla hakea. Mielestäni nuo kinuskikeksimöykyt jäätelön lomassa maistuivat lähinnä jouluisilta piparkakuilta. Itse kermajäätelö oli hyvin makeaa. Omia makuhermojani tämä kombo ei räjäyttänyt ja täytyy sanoa, että jäätelö oli ehkä ankeita, mitä olen Benkulta ja Jerryltä koskaan maistellut. Kääk. Toisaalta monet lukijani haukkuivat muutama viikko sitten testaamani Frozen Yogurt Blueberry Cheesecaken alimpaan maanrakoon, kun itse taas tykkäsin kovasti. Makuasioita, voisi kai joku väittää? Itse en taida tätä keksijäätelöä enää toiste ostaa, mutta piparkakkujen ylimmille ystäville voisin uskaltaa suositella!

Kuinka moni teistä on jo maistanut? Mitä tykkäsitte?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.