SMOOTHIE BOWL

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..elämäni eka sellainen! Pitkään ihmettelin, että onpa typerä idea kipata smoothie kulhoon, kunnes tajusin, kuinka kiva sitä onkaan lusikoida myslin, hedelmien, kookoslastujen ja marjojen kanssa. Ensi kerralla mukaan eksyy ehdottomasti myös pähkinöitä. Tosin ehkä seuraavalla kerralla itse kulho on hitusen pienempi, sillä tämän kertainen satsi oli aivan liikaa, huh!

image

Smoothie: Luonto+ rahkaista mansikkajugurttia, pakastevadelmia (suomalaisia tai keitettyjä), banaania ja aitoa vaniljaa. Päällä: kiiviä, kookoslastuja, mysliä ja tuoreita vadelmia.

Onpa muuten ylläri, että syyslomaviikko starttasi flunssalla – kuinkas muutenkaan! En kyllä ajatellut näissä oloissa kovin pitkään röhnötellä, vaan nappaan sinkkiä ja inkivääriä napaan, jotta menee niiskutukset menojaan.

Aurinkoista viikkoa kaikille!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.