Lauantaikarkki: Seed and Bean / Raspberry and Vanilla White Chocolate

FOCUS ON FASHION | Yleinen

image

♡♡♡♡

Nappasin Seed and Beanin vaniljalla ja vadelmilla terästettyä luomu(valko)suklaata mukaani Ruohonjuuresta jo jokunen viikko sitten, mutta vasta nyt pääsin maisteluasteelle saakka. Ihanan kirpsakka vadelma sopi makean valkosuklaan kaveriksi täydellisesti ja pehmeä vanilja toi vielä oman säväyksensä makuelämyykseen. Suklaa maistui jotenkin niin kevyeltä, että kokonainen levy hupeni loppuun alta aikayksikön. Yleensä nautiskelen levyistä muutaman rivin kerrallaan, mutta tästä meni kaikki samantien. Tykkäsin siis oikein kovasti! Pientä miinusta tosin siitä, että vadelman maku oli jotenkin esanssinen siitäkin huolimatta, että kyseessä oli luomusuklaa autenttisine ainesosiineen. Aika vähän olen Seed and Beanin suklaita maistellut, mutta tämän myötä testailen kyllä toistekin!

Oletteko te maistelleet tätä? Entä mikä Seed and Beanin suklaista on kaikkein parasta?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.