LAUANTAIKARKKI: KOLMEN KAVERIN JÄÄTELÖ / SUKLAA & PÄHKINÄKINUSKIKASTIKE (VEGE)

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Siellä on ilmeisesti ollut joillakin vähän ikävä lauantaikarkkipostauksia? Niin mullakin! Nyt on kuitenkin comebackin aika! Pääsin maistelemaan Kolmen kaverin vegejätskejä jo ennen kuin ne tulivat myyntiin ja tämä suklaajäde pähkinäisellä kinuskikastikkeella vei sydämeni jo testivaiheessa. Aika uskomatonta, että tuote todella on täysin vegaaninen, sillä maistuu ihan tosissaan jäätelöltä, eikä miltään väkisin väännetyltä korvikkeelta. Suklaajäätelö on ihanan täyteläistä ja kinuskinen kastike sekä suklaiset sattumat tekevät kokonaisuudessa kerrassaan täydellisen. Paras maistamani vegejätski ikinä. Tosin eipä sillä rintamalla aiemmin ole tainnut mitään superhittejä näkyäkään. Näitä Kolmen kaverin vegaanisia uutuuksia kuitenkin kannattaa maistella ihan kaikkien! Etenkin tätä makua – oma henkilökohtainen suosikkini!

Kuinka moni teistä on jo lapannut suuhunsa tätä vegeherkkua?


Posted in Yleinen and tagged by Salla.