MONDAY

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Huh, maailman kaikkeuden karmein flunssa vihdoin selätetty! Olin viime viikolla niin kovassa kuumeessa, että laitoin pahimpana yönä ystävälleni viestiä, että voitko soittaa aamulla ja tarkistaa mun olevan yhä hengissä. Hengissä selvittiin, mutta kyllä tuollainen 39 asteen kuume laittaa pään aika hyvin sekaisin. En ole koskaan aiemmin aikuisiällä kokenut mitään vastaavaa, enkä enää toiste tahdokaan.

Nyt ollaan kuitenkin taas elämän kunnossa (mitä nyt pieni hinkuyskä yhä riivaa). Tänään ajattelin mennä katsomaan muutamaa potentiaalista asuntoa ja nauttia tästä ihanasta vapaasta maanantaista. Tuollaisen kuoleman partaalla virutun viisi päiväisen kuumeflunssan jälkeen olo on kuin uudestisyntyneellä ja elämä tuntuu jälleen entistäkin ihmeellisemmältä.

imageimage image

TAKKI – ZARA, KENGÄT – DINSKO, NEULEMEKKO – VILA, KELLO – GUL (saatu)

Ranteestani voi muuten bongata uuden kellorakkauteni, jonka sain viime viikolla. Kello on sävyä gilver, joka on hieman perinteistä keltakultaa vaaleampi. Täytyy laittaa uutta kuvaa pian, sillä näissä filtterin läpi käyneissä otoksissa väri ei ole ihan aidoimmillaan!

Mitä pidätte asusta: söppänää vai reppanaa? 


Posted in Yleinen and tagged by Salla.