KEVÄT HELSINGISSÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

..tuntuu ihan erilaiselta kuin kevät Turussa. Tai en tiedä, onko syy Helsingissä vai itse keväässä, mutta täällä päässä en pääse ollenkaan samanlaisiin tiloihin ja etenemisen seuraaminen on ankeaa, kun ei leskenlehtiäkään missään. Ja asun sentään luonnon ympäröimänä, enkä raitiovaunujen kolinassa betonin ja asfaltin keskellä. Tunnen itseni keski-ikäiseksi huidellessani rannalla juttelemassa lintubongareiden kanssa muuttolinnuista ja harkitessani kiikareiden hankkimista. Tähän on tosiaan tultu. Voi olla, että blogi jää pian kakkoseksi, kun löydän uuden intohimon lintubongaroinnista. Viime viikolla jouduttiin pysäyttämään auto tien varteen, kun halusin tunnistaa, mikä haukka taivaalla kaartelee.

Löytyi niitä keväänmerkkejä tai ei, niin kyllä sitä alkaa jo haistaa ilmasta, että kesään ei ole enää pitkä matka. Tavallaan kesä vähän jännittää, sillä aikomuksena on hypätä tyhjän päälle, lopettaa päivätyöt ja keskittyä ihan täysin yrityksen parissa hääräilyyn. Syksyn varalle tosin on jo paljon suunnitelmia, joiden eteen ollaan tehty selvityksiä ja painittu byrokratian kanssa. Niistä kuvioista lisää myöhemmin, mutta nyt asukuvia eiliseltä!

imageasuasa

Pilotti – Zara, Farkut – Zara, Kengät – Converse, Pusero – Asos, Aurinkolasit – Eleven Paris (saatu)

Aurinkoista viikonloppua!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.