VARPAITA MYÖDEN VALMIINA KESÄÄN

FOCUS ON FASHION | Yleinen

 Kaupallinen yhteistyö / Salvequick

Käsi ylös kaikki, joiden jalkapohjat ovat talven jäljiltä esittelykelvottomassa kuosissa kaikkine kovettumineen? Täällä ainakin ilmoittautuu yksi koppurakinttu! Kävin tammikuussa peräti jalkahoidossa (taisi olla koko tähän astisen elämäni kolmas) kauhistuttuani tilannetta todenteolla. Jalkahoitaja lohdutteli, etteivät koipeni ole lainkaan pahassa kunnossa, mutta omasta mielestäni tilanne näytti hirvittävältä. Jalkahoidon vaikutukset näkyivät suunnilleen kuukauden verran, jonka jälkeen jälleen mutristelin kulmiani jalkapohjien kunnolle. Tällä kertaa päätin kuitenkin kokeilla jotakin muuta.

imageimage

Otin testiin yhteistyön tiimoilta saamani Salvequickin kuorintasukat, jotka lupaavat tepsiä kovettumiin ja halkeamiin tehokkaasti. Kuorintahoidon vaikutusten sanotaan alkavan vajaan viikon päästä hoidosta ja näin kävi minullekin. Olisikohan sukkakokeilustani kulunut suunnilleen viisi päivää, kun jalkani alkoivat luoda uutta nahkaa vanhan ropistessa pois. Ehkä parasta kuorintasukkien käytössä oli juuri se, että muutoksen huomasi erittäin konkreettisesti ja sai nähdä jotakin todella tapahtuvan. Toisinaan tuntuu, että kaiken maailman hoidot ja niksit ovat pelkkää silmänlumetta tai onnistunutta markkinointia, mutta nämä sukkaset todella tekivät tehtävänsä ja nyt on meikäleidinkin jalat aivan valmiina kesälaitumilla kirmailuun!
image

Nuo Salvequickin sukat ovat tosiaan muoviset töppöset, jotka kiinnitetään pienin teipein ihoon. Itse kylläkin jätin teippailut pois iskien päälle villasukat ja nautiskelin illan tv-tarjonnasta samalla, kun jalkapohjani saivat elämänsä käsittelyn. Sukkia pidetään jalassa maksimissaan 90 minuuttia ja omalla kohdallani taisi tulla juurikin se minuuttimäärä täyteen (meinasin itse asiassa unohtaa sukat kaikessa vaivattomuudessaan jalkoihini pidemmäksikin aikaa). Näistä tuli välittömästi vakkarituote omalla kosmetiikkahyllylläni!

Eikö kuulostakin aika mahtavalta tuotteelta? Toivottavasti vastaus oli joo, sillä 100 ensimmäistä teidän joukostanne pääsee kokeilemaan Salvequickin kuorintasukkia! Käyhän tilaamassa testituote täältä.

Nyt saa kesä tulla – olen varpaita myöden valmiina!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.