OI ROOMA!

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Voi vitsit, miten ihana pikkuloma meillä oli. Lähdettiin tosiaan keskiviikkona kohti Italiaa ja tultiin jo eilen illalla takaisin, mutta ehdittiin kuitenkin parissa päivässä nähdä ja kokea vaikka mitä. Syödä mm. järkyttävän monta jätskipalloa, nauttia elämänsä parasta pizzaa, hiippailla Vatikaanissa, ihastella Colosseumit ja muut mielettömät turrepaikat läpi, kirota vesisadetta, nauttia auringonpaisteesta omalla pihalla, kävellä yli 60 kilometriä, eksyä monesti, löytää maailman suloisin vegaanisiin leivoksiin keskittynyt kahvila (Made Creative Bakery) ja ihastua naapurin naurettavan halpaan hedelmäkauppaan. Ostettiin kasa porkkanoita, kaksi isoa rasiaa mansikoita, appelsiineja, kokonainen vesimeloni, tomaatteja ja kiivejä hintaan 2 euroa. Siitäkin huolimatta oli kyllä melkoisen hiilari- ja rasvapainotteinen loma meillä. Teki joka tapauksessa ihan mielettömän hyvää päästä hetkeksi pois kotoa töiden ja arjen keskeltä! 

imageimage image image ihanarooma3 imageimage image

Ei jäänyt tälläkään kertaa viimeiseksi Roomavisiitikseni tämä. Etenkin, kun löydettiin ihan loistava airbnb-majoitus Battistinista. Mutta nyt kuitenkin se kellastunut yolakki päähän ja vappua viettämään! Vaikka tänään onkin ehkä vielä vähän koleaa, niin viimeistään huomenna alkaa kesä! 

IHANAA VAPPUA TEILLE KAIKILLE!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.