HERRAHAKKARAISHAALARI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Löysin viime viikolla Mangosta ihan törkeän kivan jumpsuitin, joka tuo kuosinsa ja värityksensä ansiosta mieleeni Mauri Kunnaksen kirjoista tutun Herra Hakkaraisen. Sovitushetkellä ajattelin, että tämä on aivan liian raju vaate kannettavakseni, mutta eipäs ollutkaan. Voisin hypätä tähän pellavaiseen potkupukuuni vaikka joka päivä! Olen muutenkin niin riemuissani, että viimein saa ihan oikeasti kaivaa ne kaikki lemppareimmat kesävaatteet kaapin perukoilta ja heittää päälle. Lauantaiksi on luvattu peräti +22 astetta ja voin kertoa, että siinä vaiheessa etsin myös bikinit käsiini ja ryntään rannalle.

Mitään en tässä maailmassa rakasta yhtä paljon kuin kesää. Okei, ehkä muutamia ihmisiä ja yhtä koiraa, mutta sen jälkeen kesä on seuraavana listalla. Istuin tänään vaikka kuinka pitkään rantakalliolla katselemassa kimmeltävää merta ja imppailemassa levän tuoksua. Toinen ihana tuoksu on kuivan puun tuoksu metsässä. Ja kesäsade! Ah. Talvisin sitä ei loskan keskellä ihan kovin montaa nautinnollista tuoksua nenäänsä löydä. Nyt pitää nauttia kaikilla aisteilla!

imageimageimage

Mitä mieltä te olette herrahakkaraishaalaristani: söppänä vai reppana?


Posted in Yleinen and tagged , by Salla.