KESÄ, EIKÄ MITÄÄN TEKEMISTÄ

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Joka kesä elän hokien itselleni, että tämä on varmasti viimeinen kesä ikinä, kun voin vailla huolen häivää nautiskella kuukausitolkulla. Niin sitä silti vaan vuosi toisensa jälkeen onnistuu downshiftaamaan asiansa siihen kuosiin, että on mahdollisuus ottaa koko kesä iisiä. Näin kävi tänäkin vuonna. Tai kyllähän tässä tällä kertaa kulkee omat bisnekset rinnalla mukana koko ajan, mutta aikatauluni saan jälleen räätälöidä aivan itse. Lopetin tiistaina päivätyöni lastentarhanopettajana ja nyt on kalenteri ihanan tyhjä – yllin kyllin tilaa kaiken maailman kesähuligoinnille ja haaveiden toteuttamiselle. Seuraavaksi voisin kaavailla kunnon bucket listin ja alkaa elää sen mukaisesti. 

Ihan ekana ajattelin kuitenkin rynnätä Turkuun, jossa olin itse asiassa viime perjantainakin juttelemassa ammattikorkeakouluopiskelijoille yrittäjyydestä, ihastelemassa kukkivia kirsikkapuita, nautiskelemassa jokilaivojen tunnelmasta, herkuttelemassa intialaisella ruualla ja moikkaamassa kavereita. Sinne takaisin nyt! 

imageimage

IHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.