MUODONMUUTOSTEN VUOSI

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kaupallinen yhteistyö / Redken & Piece of Hair

Viime vuoden syyskuussa sain meilin, jossa kyseltiin haluaisinko toimia Redkenin kasvona – halusinhan minä! Homma lähti käyntiin kuvauksilla Tukholmassa, jossa tapasin myös kampaajani Jamiinan, joka vastasi hiusteni lookista kokonaisen vuoden ajan. Mulla ei ole oikeastaan koskaan elämäni aikana ollut kunnon luottokampaajaa, joten oli hienoa, että nyt vihdoin sellaisen sain! Jamiina työskentelee Ison Omenan Piece of Hair -kampaamossa ja on aivan superlahjakas työssään. Tässä muutamia taidonnäytteitä, jotka ovat kaikki toteutettu Redkenin ShadesEQ-sarjan sävyillä.

Lähdettiin liikkeelle melko tutuissa ja turvallisissa tunnelmissa. Kuvauksiin tehtiin ihana sivulettikampaus ja kiharrettiin hiukset rennoille laineille.

Seuraavalla kerralla uskallettiin jo vähän hurjastella ja hiukseni saivat kauniin pastellivivahteisen sävyn. Muistan, että mulla oli illalla vielä blogipikkujoulut, jonne oli mukava suunnata suoraan kampaajalta.

Helmikuussa lähdettiin lipumaan pikkiriikkisen tummemalle linjalle. Aika järkkyyn kuntoon olin saanut hiukseni muutamassa kuukaudessa! Tää taisi olla se kerta, jolloin ymmärsin alkaa käyttää hoitotuotteita oikeaoppisesti.

Maaliskuisissa kuvauksissa tehtiin hiuksistani aivan supermielenkiintoisen sävyiset. Näin tummaa värimaailmaa ei ole tainnut hiuksissani oikeastaan koskaan olla.

Toukokuussa puolestaan sanottiin heipat pitkille hiuksille ja napsaistiin oikein kunnolla pois. Tykkäsin näistä aivan hulluna!

Kesällä sävytettiin hiuksista kauniin luonnolliset. Näin jälkeenpäin katsottuna pituus oli tässä vaiheessa aika ideaali!

Viimeisellä värjäyskerralla päädyttiin hieman lämpimämpään vaalean sävyyn ja olen tykännyt tästä(kin) tosi kovasti! Before-kuvasta huomaa, että edelliskerrasta olikin jo vähän liikaa aikaa.

Mikä muodonmuutoksista oli teidän suosikkinne?

Mä itse aloin tässä miettiä, että alkaa olla ikävä tuota lyhyttä lookia ja tummakin näyttää näin syksyn tullen melko houkuttelevalta. Tämä vuoden mittainen yhteistyö oli kyllä mahtava tilaisuus vähän tutkiskella, millaisessa hiustyylissä sitä parhaiten viihtyy. Tällainen vaalea, johon on myös oma väri sekoittunut, on ehdottomasti mulle se turvallisin valinta. Ja pituutena ehkä tylsä keskipitkä, vaikka tuo lyhempikin taas kiinnostaisi. Shades EQ Gloss -sarjan hoitoainemaiset värit olivat hyvin hellävaraisia ja ammoniakittomia. Mikäli inspiroiduit tukkatyyleistäni, niin käy kurkkaamassa Redkenin sivuilta, mistä löytyy sinua lähin Redken-kampaamo!


Posted in Yleinen and tagged by Salla.