HYVIÄ JUTTUJA x 3

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Nappasin Charin blogista idean tähän postaukseen – hyviä asioita kolmin kappalein!

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Näin postiivisluonteinen haaste ja heti ekana tekee mieli alkaa ruikuttaa siitä, että makaan kotona kuumeessa. Nää on ehkä just niitä päiviä, joista on vaikea keksiä mitään hyvää, vaikka mitään järin pahaakaan ei ole sattunut. Mutta yritetään: mulla on täällä ihana luppakorva kainalossa, jaksoin tehdä ruokaa ja se oli ihan superhyvää (ig storyssa näkyy vielä 21h resepti Indian Curry härkikseen – löydät mut nimimerkin sallajokin takaa) ja se, että olo on pienestä kuumeesta huolimatta huomattavasti parempi kuin eilen. Olin ihan tööt ja nyt oon jo lähes järjissäni.

Kolme hyvää asiaa minussa

Huumorintaju, joka tekee elämästä helpompaa ja hauskempaa. Rehellisyys, joka kuulemma perii maan sekä herkkyys, jonka avulla havainnoin maailmaa ja sen menoa. Monesti koen oman herkkyyteni vähän rasittavana juttuna, mutta ilman sitä olisin huomattavasti huonompi tyyppi.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Ystävät ja perhe. Ei tee mieli kirjoittaa tähän mitään muuta, vaikka siinä on vasta kaksi. Mun ympärillä on pelkkiä hyviä tyyppejä ja se on ehdottomasti parasta yli kaiken muun.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Opiskelujen aloittaminen ja Turkuun muuttaminen ovat parantaneet elämänlaatuani huomattavasti. Jotenkin niin tasapainoinen olo, etten ole edes muistanut, miltä tällainen seesteinen tyytyväisyys tuntuukaan. Turkuun muuton ja kulttuurintutkimuksen opintojen aloittamisen lisäksi parasta on ollut myös kesä! Kesähän on aina parasta.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Ykkösenä tietenkin te! Ja se, että suuri osa teistä on ollut siellä jo yli kymmenen vuotta. Rajua! Kolmantena ehkä se, että tämä kanava on hyvä paikka puhua, kun on jotakin sanottavaa. Saa äänensä kuuluviin.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Sisäinen meteorologini haluaa myös kertoa, että enää huomenna sataa ja sen jälkeen suuressa osassa maata sää vaihtuu lumeen sekä aurinkoon


Posted in Yleinen and tagged by Salla.