FOF-SALLA SINCE 2007

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Kolmeentoista vuoteen mahtuu älyttömästi. 18.3. vuonna 2007 räpelsin muotijatrendit.blogspot.com -osoitteisen blogini Blogilista.fi -palveluun, joka oli niinä aikoina yksi internetin kovimmista jutuista. Blogeja oli tuolloin vain kourallinen, mutta muutaman vuoden päästä homma räjähti käsiin ja kotikutoisia blogeja alkoi syntyä kuin sieniä sateella. Olen yhä tänäkin päivänä iloinen siitä, että olin kärppänä paikalla, kun suomalainen blogiskene alkoi muodostua.

Viime vuosina olen miettinyt paljon blogien kuolemista ja sitä, että olisiko jo aika vetää pillit pussiin. Tullen kuitenkin joka kerta siihen tulokseen, ettei tietenkään ole. Vaikken enää kirjoittelekaan kahdesti päivässä (vaan kahdesti kuukaudessa), on mulle silti tärkeää, että on joku paikka, jonne voi tarpeen vaatiessa vuodattaa ajatuksiaan ja saada äänensä kuuluviin. Tämä on yhä edelleen paras alusta mm. kannanotoille, pidemmille pohdinnoille ja reseptien talletukselle.

Varsinainen työni sosiaalisen median parissa sen sijaan on siirtynyt huomattavissa määrin Instagramin puolelle, kuten myös lähes kaikki arkinen höpöttely. Instagram on nykyisin pääkanava ja blogi toimii tukipilarina, kun ennen oli päinvastoin. Toistaiseksi kummallekin on yhä kysyntää ja mielestäni homma pyörii mainiosti juuri näin.

Juhlan kunniaksi mulla on meneillään Instagramissa arvonta, jossa palkintona Ingacecilian vapaavalintaiset korvakorut!

Mee äkkiä osallistumaan - Instagram: @sallajokin 

Posted in Yleinen and tagged by Salla.