BLOGINI SUOSITUIMMAT KASVISRESEPTIT

FOCUS ON FASHION | Yleinen

Mun piti tehdä lihattoman lokakuun kunniaksi suosituimpien kasvisreseptieni listaus blogiin jo muutama viikko sitten, mutta nytpä vasta tajusin, että jäi unholaan sekin juttu. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, joten tässä tulisi koottuna kaikkien aikojen suosituimmat vegaaniset ja kasvisruokaan keskittyvät ruokaohjeeni! 

suosituimmat kasvisreseptit

Vegaaninen uunifetapasta

Tämä on yksi blogini haetuimmista resepteistä, eikä ihme. Ihanan mehukas uunifetapasta on aivan yhtä herkullinen kuin aidosta fetastakin valmistettu versio. Tässä minun reseptissäni ei kuitenkaan ole mukana mitään eläinperäistä, vaan käytössä on ollut Violifen Greek White Block -vuustoa.

OHJE TÄÄLLÄ

Jumalainen pinaattipasta

En ollutkaan tiennyt ennen analytiikan saloihin sukeltamista, että tämä resepti on ollut todella suosittu. Toisaalta en ollenkaan ihmettele! Pinaattipastarespeti on vuodelta 2016 ja kokkailen itsekin tätä yhä säännöllisesti. Tosin kerman ja juuston olen nykyisin vaihtanut vegaanisiin versioihin (Planti chilikaurakermaan + Violifen Greek White Blockiin). 

OHJE TÄÄLLÄ

Kasvisrisotto

Tätä ruokaa sen sijaan en ole enää aikoihin tehnyt, mutta ehdottomasti pitäisi! Muistan yhä elävästi, miltä värikäs kasvisrisotto maistuu. Todella simppeli ohje ja herkullinen lopputulos. Nam!

OHJE TÄÄLLÄ

Vegaaninen linssilasagne

Mun oma henkilökohtainen suosikkini kaikista vegaanisista resepteistäni – niin älyttömän mehevä herkkuruoka. Suosittelen ohjetta lämpimästi kaikille, jotka pohtivat, mitä hyvää voisi kokkailla linsseistä. Ja myös heille, jotka yrittävät käännyttää perheenjäseniä kasvisruokien pariin – toimii takuulla!

OHJE TÄÄLLÄ

Kasvissyöjän Tikka Masala

Tämäkin resepti on omissa kokkailuissani hieman päivittynyt ja leipäjuuston tilalle on astunut tofu. Aivan superhyvää myös tofuversiona! Rinnalle kannattaa kokkailla tätä ihanan pehmoista vegaanista naanleipää.

OHJE TÄÄLLÄ

Superhelpot pinaattiletut kikhernejauhoista

Rehellisesti sanottuna en edes muistanut, että tällainenkin resepti on tullut joskus luotua. Ainesosaluettelo näyttää mukavan tiiviiltä ja ohje helpolta, mutta makua en enää osaa sen kummemmin kommentoida. Pitääkin ottaa testiin, sillä ilmeisesti monet muut ovat tykänneet!

OHJE TÄÄLLÄ

Ootko jo kokeillut jotakin näistä?


Posted in Yleinen by Salla.